Credentialele marketplace se salvează local pe server. Parolele nu se reafișează după salvare.
Alerte doar în bara de notificări pe telefon, inclusiv când aplicația e închisă (Web Push). Necesită HTTPS. Pe iPhone: iOS 16.4+ și „Adaugă pe ecranul principal”, apoi activează aici.